CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 20, 2007

κερδιζουνε οι....

μετα απο πολυ σκεψη( ε..οχι και τοση αλλα λεμε τωρα!!) και ωριμοτητα (καλα.. ΑΥΤΟ και αν ειναι BS!!!), αποφασισα και εγω μετα την προσκληση του void και siddhartha, να φανερωσω στο blogworld τους τρεις fantasy celebrities μου. (drum roll please...)..and the winners are....


αυτον που θα ηθελα να ειχα την πρωτη μου 'επαφη'..πνευματικη και σωματικη..θα ηταν φυσικα my life long passion..απο την εφηβεια μου φυσικα τον ερωτευτηκα και οσο και να περασανε τα χρονια, με εκεινων πρωτο ενιωσα ενα 'τσιμπημα' στην καρδια μου..οχι πρωτα απο την εμφανιση του, αλλα απο τους στιχους του και την εσωτερικη του θλιψη... naturally Morrissey....



θα συμφωνησω με την blog φιλη μου aniaris πως θα ηθελα να ζησω μια ζωη κοντα και να κανω παιδια με εναν πραγματικα εξυπνο ανδρα σαν το John Malkovich..introductions not needed...




για την θεση του 'secret lover-a jump but what a jump baby!!' θα διαλεγα καποιον που φυσικα δεν θα ειχε και πολλα αλλα intellectual talents οr sides (αλλα χαρισματα θα ειχε though!!).. για αυτην την θεση δεν τα χρειαζεται anyways..who better than Robbie Williams...


μου ζητησε και ο void να βαλω και αλλα 'spicey' details αλλα λεω να κρατησω ενα επιπεδο.. φτανει που διαλεξα τον robbie!!! (αλλα ισχυει void αυτο που σου ειπα στο post σου!!!)

next victims are industrial daisies,love&poison and topatsiouri...i cant wait!!!!

14 added their thoughts to the pile:

2Σx2 said...

Έμπλεξες με το void, τα πρωτα σημάδια διαφθοράς εμφανίστηκαν! :)
Robbie Williams ε; Χμμμ, δε σε αδικώ. He' s got something special!
Η δημοφιλία του Malkovich αρχίζει να με προβληματίζει. Τόσο που σκέφτομαι να ξυρίσω το κεφάλι μου και το παίζω πιο intellectual!
Καλό βράδυ!

Love and Poison said...

Ε όχι και ο Robbie Williams!!!
Έχασα πάσα ιδέα...τσκ τσκ τσκ...

tzotza said...

@2σx2..
ο void ειναι μεγαλος trouble maker!!! :)
κοιτα,και η φαλακρα εχει την γοητεια της!!!(αλλα μη κανεις καμια βλακεια με την πλουσια σου κομη!!!ειπαμε!!!)
ο robbie ειναι απλα για entertaining purposes..isnt that what a 'lover' is there for anyways? μη ψαχνεις για γυναικεια λογικη..δεν υπαρχει τετοιο πραγμα!!! :)))
sweet dreams!!!

@love&poison..
τι να κανουμε βρε???!! ετσι ειναι αυτα!! he can shake his ass..what can i say!!! :)))

BeBe said...

Έχω τριγυρίσει τόσα blog και βλέπω υποψήφιους φανταστικούς εραστές κι έχω αρχίσει να διχάζομαι...
Ο Robbie είναι αυτό που περιέγραψες ακριβώς.(Μα πως μου είχε διαφύγει ως πιθανή επιλογή;)
Καλησπέρες!

industrialdaisies said...

Δεν θα πρωτοτυπήσω... Μα καλά, Robbie Williams, καλή μου; Το σκέφτηκες καλά; Τώρα τελευταία πίνει τόσο πολύ που αμφιβάλλω αν θα μπορεί να.. χμχμ... κατάλαβες!!! :pppp

Φιλί γλυκειά μου, καλή εβδομάδα από αύριο!

lazinio said...

e ton karaflogeraka ton malkovits exei polu perash

tzotza said...

@bebe..
καλησπερα και καλος την!! :)
πλακα εχει το τι θελει η καθε μια η ο καθενας απο εμας!! τελικα beauty IS in the eye of the beholder!!

@industrial daisies..
παλι πινει βρε το κακο παιδι??ε,οχι..μαρεσει που ειναι ατακτο αγορι (thats why i picked him anyways!!!) αλλα οχι και να μη μπορει να κανει jump!!!
καλα,θα περιμενω μεχρι να βγει ΠΑΛΙ απο το detox clinic.. ελπιζω μονο για drugs να μπηκε γιατι παλια ειχε παει και για το oversex drive του (ahem!!!!got the picture dear??? :)))
καλη εβδομαδα και σε σενα φιλεναδα!!!

@lazinio..
ειδες? ποιος ανδρας να το περιμενε!!ημαστε για δεσιμο εμεις οι γυναικες..there's no other explanation!!! :))
σευχαριστω για την επισκεψη!!

Σπύρος Σεραφείμ said...

συγγνώμη που μπήκα, λάθος, συνεχίστε!
:)

patsiouri said...

Mμμμμ, εμείς οι δύο είναι πολύ πιθανό να έχουμε μαλλιοτραβηχτεί κάποτε για κάποιον...μά τόση σύμπνοια??

Ο Κασέλ, της Μόνικα ντέ, τί σου λέει???

aniaris said...

Αχ..ο Robbie. Τον σκέφτηκα ως πιθανή επιλογή αλλά παραείναι διετραμμένος. Παρ'όλ'αυτά είναι δύσκολο να του αντισταθείς.
Μάλκοβιτς ε;; Για να εξηγήσω στους άντρες που απορούν..θέλουμε συζύγους πανέξυπνους,μεγαλύτερους, δυναμικούς, σίγουρους, έμπειρους. Να ασκούν επιρροή. Να νιώθουν (και να είναι) ηγέτες. Όλα αυτά φαίνονται στα υπέροχα μάτια του Μάλκοβιτς που πετάνε σπίθες.

Άκης Καπράνος said...

Μετα την ιστορία σου με τον Λάιονελ Ρίτσι περίμενα εξώφθαλμα σουρεαλιστικό γούστο στους άντρες.
Παρ'όλα αυτά (και δίχως να ξέρω πως τα πας στην προσωπική σου ζωή) σε ότι αφορά τους φανταστικούς συντρόφους σου επέδειξες γούστο και αισθητική Γυναίκας με Γ κεφαλαίο. Απ'ότι φαίνεται, η σουρεάλ εκείνη εμπειρία δεν άφησε ούτε τραύματα, ούτε κουσούρια.
Χαιρετώ και καλημερίζω, φίλτατη και υπέροχη Κριαρίνα.

Ladychill said...

Μμμ...η πρώτη επίσκεψη στο σπιτικό σου μου βγήκε πολύ juicy (εν ώρα εργασίας το μυαλό άρχισε να παραπαίει, καταλαβαίνεις τώρα!).

Τώρα όσον αφορά τα γούστα σου γνωστή η ρήση περί κολοκυθόπιττας αλλά αν έπρεπε να πω κάτι είναι οτι Μορ. είναι για άλλους δηλωμένος ασεξουάλ (ο ίδιος το είχε πει κάποτε) και για τους περισσότερους sissy. Δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μάλκοβιτς προσωπικά μου είναι χλιαρούλης, δεν τρελαίνομαι. Ο άτακτος της παρέας είναι φοβερή επιλογή. Τελικά οτι κάνει "τζιζ" μας μαγνητίζει. Ο απαγορευμένος καρπός έχει πάντα γλύκα...;-))))

void said...

Αποκαλυπτικες οι αποκαλυψεις(!) σου οπως ακριβως περιμενα. Εισαι ομως σιγουρη οτι θα ηθελες την πρωτη σου σεξουαλικη εμπειρια με τον Morissey; Αν δεν κανω λαθος προτιμουσε το αρσενικο φυλο για τις περιπτυξεις του... Θα μπορουσες ομως να του τραγουδας:

"The more you ignore me,
the closer I get..."

και να τον συγκινησεις...!

PS Γιατι ειμαι trouble maker παρακαλω...?

tzotza said...

@σπυρος..
παντα διακριτικος!!!δεν πειραζει..αντε να δεις τι λεμε εμεις οι γυναικες για τους ανδρες και τα γουστα μας!!θα τραβας τα μακρια σου μαλλια στο τελος!!!(το θυμαμαι απο το red που στο λεγανε!!!) :)

@patsiouri..
axaxaxaxaxa!!!my sweet patsiouri!!! κοιτα,μη τσακωθουμε παλι τωρα για χαρη του..δεν λεει..ασε που στην κατασταση σου θα κερδισω hands down!!!no such thing as fair play in love and war!!! filia!!! :)

@aniaris..
θα σε προσλαβω για δικηγορο μου!!!δεν γινεται!!!τους εβαλες ΟΛΟΥΣ στην θεση τους!!
βασικα εχει κατι το ματακι του μαλκοβιτσ,,κατι το τρελο..αυτο με συναρπαζει!!!(οχι επειδη ειναι μεγαλος ανδρας βρε γιατι ειναι κοντα στην δικη μου ηλικια(38)!!!ααα!!!ακαρδη!!! :) :)

@ακης καπρανος..
αχαχαχαχαχα!!!διαβασες για το Lionel??!!!ευτηχως δεν λεει τιποτα!! αλλα ολα αυτα τα compliments..please..please..i am not worthy!!! :) :)
it takes one to know one λεει το ενα κριαρακι στο αλλο!!! :)))

@ladychill..
welcome!!!
δεν ειμαι καθολου αντικειμενικη σε οτι αφορα τον morrissey..sissy???απαπαπαπαπα!!!ill die trying to change him!!! ;-))
συμφωνω μαζι σου ομως πως ολα τα 'κακα' και ατακτα μας τραβανε εμας τις γυναικες και μετα κλαιμε την μοιρα μας...but its worth it!!!!

@void..
σε πειραζω βρε void!!!(παντος i do have the feeling that you may just be a trouble maker..in a good way ofcourse!!!)
as for morrissey,νομιζω αν μου τραγουδουσε το αγαπημενο μου τραγουδι 'please,please,please let me get what i want' θα λυποθυμουσα οn the spot και μετα who cares about the sex???!!! (i could though try to change his ways.. couldnt i??besides,dont believe the rumors!!!κακιες ειναι!!!) :)))